Vores Covid 19 politik opdateret d. 26. oktober 2020


Bemærk følgende restriktioner kopieret fra Coronasmitte.dk;


Fra 29. oktober 2020 og frem til og med 2. januar 2021 indføres krav om mundbind indendørs på kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter.

Kravet om mundbind eller visir gælder ikke for optrædende, deltagere og udøvere under deres optræden. 

Kravet om mundbind gælder ikke, når du sidder ned.


"Må træningscentre og træningsfaciliteter holde åbent?

Ja. Træningscentre mv. må holde åbent. De skal i den forbindelse overholde kravene til indretning af lokaler, som offentligheden har adgang til, herunder kravet om, at der maksimalt må tillades adgang for 1 kunde, besøgende eller deltager pr. 4 m2 gulvareal, hvortil der er offentlig adgang.


Der gælder ikke et generelt forbud mod at være flere end 10 personer til stede i et træningscenter, så længe ovennævnte kvadratmeter krav overholdes, men forbuddet mod at forsamles flere end 10 personer til et arrangement, en begivenhed og lignende gælder også her."


Vi opfordrer selvfølgelig til, at hver enkelt gæst benytter håndsprit og latex handsker, der er til rådighed i hallen og på toilettet, og vasker hænder ekstra grundigt og ofte.Vi spritter af og rengør berøringsflader flere gange dagligt. Dog må vi ikke bruge sprit på vores touchskærme, og vi anbefaler derfor at bruge latexhandsker i stedet.


Følg i øvrigt Sundhedsstyrelsens råd.