Kender du det; Når vejret bliver surt i efteråret lægges køllerne på hylden indtil det igen bliver dejligt forårsvejr. Det er næsten som at skulle begynde forfra; hvordan var det nu lige med grip, opstilling, tilbagesving osv. osv. Det kan tage lang tid at få "rusten banket af" igen.

Det er der heldigvis råd for i vores fantastiske simulatorer med den nyeste teknologi fra Trackman.

Vi er stolte over at kunne tilbyde effektiv træning på alle nivauer med vores

PGA pro Nikolaj Viuff.     

Præsentation;


PGA træner Nikolaj Viuff har spillet golf siden 2006. Hans karriere startede i Henne Golfklub, men han har sidenhen både spillet i Skærbæk Mølle og Varde, hvoraf de 3 af årene har været på professionelt niveau. Nikolaj blev uddannet PGA træner i 2017, hvorefter han arbejdede som assistent i Varde til 2019. I golfsæsonen 2020 har Nikolaj både været tilknyttet i Skærbæk Mølle og Ribe Golfklub, hvor han også vil være at finde næste sæson.

Som golftræner er Nikolaj meget positiv og tålmodig, og kombinationen af hans baggrund som professionel golfspiller og 6 år som træner gør, at han er god til at se muligheder og løsninger i golfsving. 

Hvordan kan du træne


Vi tilbyder personlig træning. Sammen med Nikolaj kan du planlægge et forløb der helt sikkert vil forbedre dit spil nøjagtig på de områder du ønsker.

Det være sig feks. det lange spil med driver, woods hybrider eller jern, eller det korte spil ind til green.

Nikolaj kan ved hjælp af Trackman analysere hvor der skal sættes ind. Der kan aflæses en række forskellige data på skærmen efter hvert sving, og det hele bliver optaget på video fra flere vinkler, som kan bruges til at korrigere din opstilling, rotationsteknik og meget mere.


Klik herunder for booking af din tid xxxdag d. xx. december kl. 10-14

Pris pr. lektion a' 25 minutter kr. 200,-(Vælg træning i område øverst)